Sukses


Lirik Lagu Menungso Ora Toto - Tekomlaku

Bola.com, Jakarta Cerito wingi tak tuliske dadi lagu

Mergo kahanane sing marai ngelu

Angin wengi sing nggregesi njero awak iki

Sing marai netes eluh ono pipi

 

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke

Phendak dino anane mung rame wae

Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno

Gusti tulung aku ikhlas orapopo

 

Aku sing gemati. aku sing nresnani

Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

 

Reff:

Pas wingi kowe mblenjani janji

Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

Tak nei ati ora ngerteni

Dasare kowe randue ati

 

Aku ning kene mbok sepeleke

Ra tau nggatheke aku sing meduleke

Kowe kui cen menungso oratoto

 

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke

Phendak dino anane mung rame wae

Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno

Gusti tulung aku ikhlas orapopo

 

Aku sing gemati. aku sing nresnani

Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.

 

Reff:

 

Pas wingi kowe mblenjani janji

Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

Tak nei ati ora ngerteni

Dasare kowe randue ati

 

Aku ning kene mbok sepeleke

Ra tau nggatheke aku sing meduleke

Kowe kui cen menungso oratoto

 

Pas wingi kowe mblenjani janji

Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

Tak nei ati ora ngerteni

Dasare kowe randue ati

 

Aku ning kene mbok sepeleke

Ra tau nggatheke aku sing meduleke

Kowe kui cen menungso oratoto

Kowe kui cen menungso oratoto

Kabeh iki mung marai crito loro

 

Sumber: Youtube

Mengintip Markas Latihan Mbappe, dkk di Piala Dunia 2022

Video Populer

Foto Populer