Sukses


Lirik Lagu Pelanggaran - GuyonWaton

Bola.com, Jakarta - GuyonWaton merilis lagu baru berjudul Pelanggaran. Berikut ini lirik lagunya:

 

Tegel kowe nglarani wong koyo aku

Sing wis nompo elek apik e uripmu

Lilo aku lilo berjuang mati matian

Nanging kowe malah milih demikian

 

Isa-isane koe ngarang cerito

Nangis kelaran nutupi kesalahan

Sok-sok an cidro padahal sing gawe loro

Dramamu uwis tak woco lungo aku ra gelo

 

Trimo ngalih ngempet perih

Tak angkat gendero putih

Aku nyerah lambaikan tangan

Dadah sayang tresnoku wes ilang

 

Sepurane sayang atimu wes kebobolan

Ora iso njogo perasaan

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

Pelanggaran, kowe tak kartu abang

 

Isa-isane koe ngarang cerito

Nangis kelaran nutupi kesalahan

Sok-sok an cidro padahal sing gawe loro

Dramamu uwis tak woco lungo aku ra gelo

 

Trimo ngalih ngempet perih

Tak angkat gendero putih

Aku nyerah lambaikan tangan

Dadah sayang tresnoku wes ilang

 

Sepurane sayang atimu wes kebobolan

Ora iso njogo perasaan

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

Pelanggaran, kowe tak kartu abang

 

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

Pelanggaran, kowe tak kartu abang

 

Sumber: Youtube GuyonWaton Official

Sepak Bola Indonesia

Video Populer

Foto Populer