Sukses


Lirik Lagu Pelanggaran - Dike Sabrina

Bola.com, Jakarta - Berikut lirik lagu Pelanggaran versi yang dinyanyikan Dike Sabrina. Versi ini sedang viral.

 

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

Pelanggaran

Kowe tak kartu abang

 

Tegel kowe nglarani wong koyo aku

Sing wis nompo elek apike uripmu

Lilo aku lilo berjuang mati-matian

Nanging kowe malah milih demikian

 

Isa-isane koe ngarang cerito

Nangis kelaran nutupi kesalahan

Sok-sokan cidro padahal sing nggawe loro

Dramamu uwis tak woco, lungo o aku ra gelo

 

Trimo ngalih ngempet perih

Tak angkat gendero putih

Aku nyerah lambaikan tangan

Dadah sayang tresnoku wes ilang

 

Sepurane sayang

Atimu wes kebobolan

Ora iso

Njogo perasaan

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

Pelanggaran

Kowe tak kartu abang

 

Isa-isane koe ngarang cerito

Nangis kelaran nutupi kesalahan

Sok-sokan cidro padahal sing nggawe loro

Dramamu uwis tak woco, lungo o aku ra gelo

 

Trimo ngalih ngempet perih

Tak angkat gendero putih

Aku nyerah lambaikan tangan

Dadah sayang tresnoku wes ilang

 

Sepurane sayang

Atimu wes kebobolan

Ora iso

Njogo perasaan

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

Pelanggaran

Kowe tak kartu abang

 

Sepurane sayang

Atimu wes kebobolan

Ora iso

Njogo perasaan

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

Pelanggaran

Kowe tak kartu abang

 

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

Pelanggaran

Kowe tak kartu abang

Sepak Bola Indonesia

Video Populer

Foto Populer