Sukses


Lirik Lagu Najis - Jasun Biber  

 

Bola.com, Jakarta - Wis suwe ngempet loro

Lorone njero dodo

Sayangku dadi cidro

Mergo koe milih kono

 

Pas lagi sayang sayange

Koe kok malah nganyelke

Pas lagi jeru jerune

Koe kok malah mletre

 

Tak belan belani gemati koe mblenjani janji

Tak kuat kuatne ati koe malah ndadi

 

Isa ne mung nangis nggrentes mbrebes mili

Aku wes ra di gubris tresnaku mbok anggek najis

Isane mung pasrah panggah tresnoku ra owah

Dungoku koe luweh bungah

 

Isone nangis

Nggrentes mbrebes mili

Aku wes ra digubris

Tresnoku mbok anggep najis

 

Isane mung pasrah panggah tresnoku ra owah

Dungoku koe luweh bungah

 

Sumber: Youtube Jasun Biber Official

Serunya Lari di Maybank Marathon

Video Populer

Foto Populer