Sukses


Lirik Lagu Mikir Mikir - Pendhoza feat. Guyon Waton

Bola.com, Jakarta - Pertama kali kita bertemu

Aku durung ono rasa ro sliramu

Ning suwene dinka dadi ono rasa

Opo kabe iki sing jenenge tresna

 

Rungono suarane atiku

Nggonku nandang rasa tresna ro sliramu

Sing tak jaluk kowe tulus iso nompo

Ojo mangu mangu utowo kepekso

 

Kowe adoh aku susah

Kowe cedak aku bungah

Kangen iki tak bisa terobati

Aku milih kowe ora milih liyane

Nanging kowe malah iseh mikir-mikir

Karena keadaan yang jadi alasan

Tresnoku sayang kini kau gantungkan

 

[RAP]

Cintaku wes tak pupuk berharap iso entuk

Kowe sing tak arep mergo ati wes karep

Aku wani berjuang ora mung modal sayang

Ra ono liyane atiku sampeyan number one

Ra perlu mikir pindo kowe ojo maido

Podo-podo le jomblo mugo iso dadi jodo

Tuku timun keno dinggo lalapan

Sak ben dino ngalamun mergo nunggu jawaban

 

Kowe adoh aku susah

Kowe cedak aku bungah

Kangen iki tak bisa terobati

 

Aku milih kowe ora milih liyane

Nanging kowe malah iseh mikir-mikir

Karena keadaan yang jadi alasan

Tresnoku sayang kini kau gantungkan

 

Aku milih kowe ora milih liyane

Nanging kowe malah iseh mikir-mikir

Karena keadaan yang jadi alasan

Tresnoku sayang kini kau gantungkan

 

Tresnoku sayang kini kau gantungkan

Tresnoku sayang kini kau gantungkan

 

Sumber: Youtube Pendhoza Official

Sepak Bola Indonesia

Video Populer

Foto Populer